Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Συγκρατηθείτε, κ. Υπουργέ..

Ο δεξιόστροφος λαϊκισμός σ' όλο του το μεγαλείο..

Πραγματικά, κάποιος πρέπει να "συγκρατήσει" τον Υπουργό Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος, κ. Άδωνη Γεωργιάδη. 

Τον άνθρωπο, δηλαδή, που, εύστοχα, κατά την ταπεινή μου άποψη, χαρακτήρισε έγκριτος δημοσιογράφος ως "μεγαλύτερο κωλοτούμπα της πολιτικής" (2015).

Τον άνθρωπο που είχε χαρακτηρίσει, ουσιαστικά, τον σημερινό Πρωθυπουργό, κ. Μητσοτάκη, ως "άχρηστο, προϊόν οικογενειοκρατίας και ελεγχόμενο από Γερμανικά συμφέροντα"- όταν ο τελευταίος ήταν αντίπαλος του Αδώνιδος στον "αγώνα" για την ηγεσία της Ν.Δ.

Τον άνθρωπο που πουλούσε βιβλία με την.."οκά", μέσω  τηλεοπτικού διαύλου, γνωστής γραφικότητας και συγκεκριμένης ακραίας ιδεολογίας, συνωμοσιολογικού τύπου.

Τον άνθρωπο που, πριν από κάποιο καιρό, όντας Υπουργός, πήγε για καφέ σε γνωστό κατάστημα εστίασης στην περιοχή του Χολαργού- όρια με Παπάγου- κι "έκλεισε" το μισό αίθριο του καταστήματος, συνοδεία πληθώρας ανδρών ασφαλείας..

Ποτέ δεν τα πήγαινε καλά, φαίνεται, με την εστίαση ο κ. Υπουργός.. 

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να.."υπενθυμίσουμε" στον κ. Γεωργιάδη αυτό που αναφέρει το Ελληνικό Σύνταγμα:

 Tο πολίτευμα της Eλλάδας είναι Προεδρευόμενη Kοινοβουλευτική Δημοκρατία. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Συνεπώς, κ. Υπουργέ, αφήστε το ύφος και τη συμπεριφορά των "χιλίων Καρδιναλίων" - για να μην πούμε τίποτε αρκούντως χειρότερο- και "σκύψτε", έστω και.. ρητορικώς, επάνω στα προβλήματα των πολιτών.

Όλοι επιθυμούμε να πετύχετε κάτι, γιατί εμείς, κ. Γεωργιάδη, προσδοκούμε λύσεις και όχι τυχάρπαστες "ατάκες" καιροσκοπικού χαρακτήρα ούτε "εξυπνάδες" από τα..κατακάθια του καφέ στον πεζόδρομο της οδού Βουκουρεστίου..

Όσο για τα περί "άδικης και υπερβολικής" κριτικής..Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι: "Κοίτα ποιος μιλάει.."

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.