Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Το σύνδρομο της.."στρουθοκαμήλου"!

Eίναι πασιφανές εδώ και καιρό πως κάποιοι επιμένουν σε μέτρα που δεν έχουν καμία αποτελεσματικότητα..

Ειδικά, η απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τις 21:00, έχει γίνει.."ανέκδοτο"! Το μόνο που καταφέρνουν όσοι δεν υποστηρίζουν την άρση αυτού του, πλέον, αναποτελεσματικού, ανεφάρμοστου και, τελικά, "σουρεαλιστικού" μέτρου, είναι να επιτείνουν την, ήδη επικρατούσα, αμφισβήτηση για την επάρκειά τους, τις "θεωρίες συνωμοσίας" και τις "αναλύσεις" περί ιδεοληψίας..

Αυτό σκεφτήκαμε και απόψε, όταν είδαμε την Πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη να "βρίθει" πολιτών, οι οποίοι παραβίαζαν, μαζικά, τα, υποτιθέμενα, "μέτρα" και, ακριβώς δίπλα τους, τις αστυνομικές δυνάμεις να παρατηρούν μια κατάσταση που, όπως γνωρίζουν πολύ καλά, είναι αναπόφευκτη, πλέον..

Γι' αυτό, καλό θα ήταν η Ελληνική Πολιτεία να φερθεί- για μια φορά..- "ρεαλιστικά", να χρησιμοποιήσει τα όποια "εργαλεία" ή "άλλοθι"- κατ' άλλους..- διαθέτει και να άρει εκείνα ειδικά τα μέτρα που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα και αντιμετωπίζουν τους πολίτες ως "ανήλικα"..

Η συνέχιση των όποιων "περιορισμών" δεν βοηθάει κανέναν και σίγουρα όχι το Ε.Σ.Υ. Το τελευταίο αυτό, θα μπορούσε να ενισχυθεί με πολλούς τρόπους, αλλά όχι με.."στρουθοκαμηλισμούς"!

Δυστυχώς, οι "φοβίες", το "κόστος" και οι "δυσανεξίες" μερίδας ανθρώπων, συνεχίζουν να μας οδηγούν σε μια καταφανή "αντίφαση", μια αναντιστοιχία, αν θέλετε, μεταξύ γίγνεσθαι και..φαίνεσθαι..

Η δεδομένη, όμως, πλέον, γελοιότητα πολλών υφιστάμενων μέτρων είναι τόσο προφανής που ακόμα και οι συνεπείς, εξαρχής, πολίτες, αισθάνονται την ανάγκη να.."παρανομήσουν"..

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.