Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Περιφέρεια: Ποιος φταίει για την σημερινή κατάντια;

Σε μια χώρα και μια περιοχή που αντιμετωπίζει τόσα και τέτοια προβλήματα, το Περιφερειακό Συμβούλιο αποδεικνύεται πολύ.."λίγο"!

Η συνεδρίαση της 19ης Απριλίου 2021 μπορεί και να αποδειχθεί "εμβληματική", καθώς η "ακραία ρήξη" και ο "εκτροχιασμός" της διαδικασίας, φανερώνουν την παθογένεια, τη δυσλειτουργικότητα και την αναποτελεσματικότητα που χαρακτηρίζει την παρούσα Περιφερειακή περίοδο διακυβέρνησης.

Φταίει, άραγε, η "απλή αναλογική", όπως υποστηρίζει- συνεχώς- ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου;

Φταίει η συμπεριφορά του ίδιου του Περιφερειάρχη, όπως υποστηρίζει ο κ. Τατούλης;

Φταίει το πως αντιμετωπίζει την Αυτοδιοίκηση η σημερινή Κυβέρνηση, όπως λένε πολλοί;

Φταίει η κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει, ως κοινωνικό συνολο, η οποία "ζέχνει" μιζέρια και αδυναμία και μοιάζει σαν "ακυβέρνητο πλοίο";

Φταίει η σύγκρουση "εγωισμών" που ξεπερνάει την όποια προσπάθεια πρόταξης του, όποιου, δημοσίου συμφέροντος..;

Σε κάθε περίπτωση, όταν ένας Περιφερειάρχης δηλώνει πως είναι καλύτερα να "χάνει αρμοδιότητες το Συμβούλιο", τι να πούμε εμείς..; Καλώς ή κακώς, η Αρχή φέρει τις μεγαλύτερες ευθύνες, πάντα..Όπως έχει και τις μεγαλύτερες ωφέλειες..

Φαίνεται, όμως, πως οι.."ενδοοικογενειακές κόντρες" σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο της Πελοποννήσου, έχουν φθάσει σε σημείο κρίσιμο και προκαλούν εκνευρισμό..Αλλά, οι πολίτες, σίγουρα, είναι οι τελευταίοι που ευθύνονται γι' αυτό..

Τελικά, είναι στραβός ο..γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε..;

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.