Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Η πανδημία "απέθανε", ζήτω η..πανδημία!

Η Ελληνική Κυβέρνηση "ετίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά"..

Η κοινή λογική, έστω και "ανάγκα"..., επικράτησε..Η Ελληνική Κυβέρνηση αποφάσισε ν' ανοίξει δραστηριότητες- με τον τρόπο που ήταν, ουσιαστικά, ήδη "ανοικτές"-, ν΄ αλλάξει το "αφήγημά" της, να "προσεταιριστεί" την αντικειμενική πραγματικότητα και, τελικά, ν' ακολουθήσει την.."κοινωνική συμπεριφορά"..

Εδώ, είναι το πρώτο σημείο που γελάμε..

Επιπρόσθετα, αποφάσισε πως το Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι επαρκώς "ενισχυμένο" και ικανό ν' αντιμετωπίσει κάθε, ω μη γένοιτο, "έξαρση" της πανδημίας στην Ελλάδα.

Εδώ, είναι το δεύτερο σημείο που γελάμε..

Συν τοις άλλοις, "ανακάλυψε", αίφνης, πως ο εμβολιασμός θα ήταν καλό να προχωρήσει γρηγορότερα κι, επίσης, πως πρέπει να διεξάγονται πολλά τεστ στην ημεδαπή, όχι από τα λεγόμενα "αυτοδιαγνωστικά", από τα άλλα..

Εδώ, το γέλιο γίνεται "ξεκάρδισμα"..

Ωστόσο- εδώ το "γέλιο" μετατρέπεται σ' "εκνευρισμό" και, πιθανώς, "κλάμα"-, φροντίζει, με κάθε ευκαιρία, να υπονομεύει τόσο την πορεία του εμβολιασμού όσο και την όποια τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού που έχουν "απομείνει"..

Θα μου πείτε πως οι δικαιολογίες υπάρχουν..Ναι, όντως, αυτό υφίσταται..Πάντα υπάρχουν δικαιολογίες, για όλους..Οπωσδήποτε, όμως, όταν κανείς είναι ανεύθυνος, απαθής, αδιάφορος και, ηθελημένα, διεκπεραιωτικός, τότε, θα με συγχωρήσετε, αλλά οι δικαιολογίες εκλείπουν..

Εκτός, εάν ορισμένοι έχουν "μπουκωθεί", είναι απλά ανόητοι, ανενημέρωτοι και αφελείς...Ή, απλά, φανατισμένοι εναντίον του εαυτού τους..Κι επίσης, εν τέλει, αν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την πραγματικότητα απ' αυτό που θα ήθελαν ή θ'..άντεχαν να είναι η πραγματικότητα..

Καληνύχτα και καλή μας τύχη..

ΥΓ. (24/4/2021) Η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό, που θα ισχύει μέχρι τις 10 Μαιου, είναι "μνημείο" παραλογισμού, ανορθολογικότητας και υποκρισίας..Προσπαθώντας κάποιος ν' αποτρέψει την "έξοδο" του Πάσχα- που απαγορεύεται, έτσι κι αλλιώς- "παραλύει" κάθε δραστηριότητα, ακόμα κι αυτές που έχουν σχέση με την υγεία..Πραγματικά, τόση "πυκνή" ανοησία, είχαμε να δούμε για δεκαετίες, αλλά, σε κάθε περίπτωση, είναι ενδεικτική για το τι θεωρεί η Κυβέρνηση πως είναι οι Έλληνες πολίτες..(Αν είστε "τουρίστας εκ του εξωτερικού", επιτρέπονται, σχεδόν, τα πάντα μ' ένα αρνητικό τεστ..)

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.