Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Λουκάκου..

O Bέλγος ποδοσφαιριστής "δίκασε" τους παίκτες της Εθνικής Ρωσίας..

Οι τελευταίοι αρνήθηκαν να γονατίσουν πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ Βελγίου και Ρωσίας- στο πλαίσιο του Euro 2020 που διεξάγεται το 2021 ελέω κορωνοϊού- και να συμμετάσχουν σε μια συμβολική κίνηση υπέρ του κινήματος "black lives matter". Όχι, φυσικά, επειδή και οι ζωές των λευκών έχουν σημασία, πράγμα αυτονόητο, αλλά διότι τέτοιες εντολές πήραν από τον Πρόεδρο της Ρωσικής Δημοκρατίας, Βλαδίμηρο Πούτιν τον Πρώτο.

Η "Θεία Δίκη", λοιπόν, τους τιμώρησε και δέχτηκαν 2 τέρματα από έναν μαύρο ποδοσφαιριστή. Καμιά φορά, ο αθλητισμός είναι πολύ πιο "δίκαιος" από τη ζωή.. 

 

Το συνέδριο των..."δεν ξέραμε, δεν είδαμε, δεν ακούσαμε"..

Γι' άλλη μια φορά, προκαλεί, τουλάχιστον, ειρωνικά μειδιάματα η.. "άγνοια" που επιδεικνύουν κορυφαίοι κυβερνητικοί παράγοντες, σχετικά με τη συμμετοχή τους σε μια δημόσια διαδικασία. Τελευταίο "κρούσμα", το περίφημο συνέδριο "γονιμότητας ", όπου θα "μαθαίναμε" ότι όσο μεγαλώνει μια γυναίκα, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να τεκνοποιήσει! Φοβερά πράγματα, δηλαδή.. Τους Υπουργούς, τους Υφυπουργούς και τους αυτοδιοικητικούς που επρόκειτο να συμμετάσχουν- και δηλώνουν, άρον άρον, πως δεν ήξεραν που έμπλεξαν..- δεν τους προβλημάτισε ούτε το γεγονός πως βασικός διοργανωτής ενός τέτοιου είδους συνεδρίου ήταν ο πλέον "αντιδραστικός" απέναντι στην Επιστήμη κοινωνικός Θεσμός, αλλά ούτε και το γεγονός πως, ουσιαστικά, εδώ είχαμε προώθηση των επαγγελματικών δραστηριοτήτων συγκεκριμένου ατόμου...Ελπίζουμε πως είναι πιο προσεκτικοί, όταν ασχολούνται με τις υποθέσεις αρμοδιότητάς τους λόγω "χαρτοφυλακίου"...

Όσον αφορά το ίδιο το συνέδριο- που, ευτυχώς, μάλλον θα ματαιωθεί-, είχαμε δει κάτι αντίστοιχο και στην Τρίπολη, όχι για τη "γονιμότητα" αλλά για την... "θεματική εβδομάδα στα σχολεία" και την... "ομοφυλοφιλία"!

Θαυμάστε!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.