Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Τρίπολη: "Καταπέλτης" ο ηθοποιός Ν. Ορφανός για το Θέατρο στο Άλσος Αγ. Γεωργίου

Ανάρτηση στα social media από τον γνωστό ηθοποιό Νίκο Ορφανό "κατακεραυνώνει" τις ελλείψεις του ανοικτού θεάτρου στο Άλσος του Αγίου Γεωργίου

Παρότι το τελευταίο βρίσκεται σε ευνοϊκή, από άποψη τοποθεσίας, θέση, οι χρόνιες ελλείψεις σε υποδομές- που, κατά τα παρελθόν, έχουν σχολιαστεί δυσμενώς και από άλλους γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες αλλά "off the record"...- είναι κάτι το δεδομένο. Στην ουσία, το θέατρο έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του, πέρα από κάποιες σποραδικές και ανολοκλήρωτες προσπάθειες αναβάθμισής του. 

Στην πραγματικότητα, λίγα είπε ο κ. Ορφανός που δεν είχε, για προφανείς λόγους, την..."ευτυχία" να βιώσει και άλλες...."ελλείψεις"....Σε κάθε περίπτωση, όλοι έχουμε βιώσει στιγμές "απείρου κάλλους" στο θέατρο αυτό, αλλά, ως ντόπιοι, κάπου έχουμε συνηθίσει την ανυπαρξία των υποδομών. Μια ανυπαρξία που παρεπιδημεί και σε άλλα θέατρα ανά την Επικράτεια, ειδικά σε ανοικτούς χώρους.

Συνεπώς, είναι δικαιολογημένη η ανάρτηση του κ. Ορφανού- αν και αρκετά "επιθετική"-, και ευπρόσδεκτη γιατί θα πρέπει να μας υπενθυμίζουν, φαίνεται, οι "ξένοι" τ' αυτονόητα.

Να θυμίσουμε πως ο κ. Ορφανός είναι επί του παρόντος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.