Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

"Eξαφανίστηκαν" οι αναρτήσεις του Ν. Ορφανού περί Τρίπολης και Άλσους

Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης διέγραψε τις "επίμαχες" αναρτήσεις από τους λογαριασμούς του στο facebook

Μετά το "θέμα" που δημιουργήθηκε σε τοπικό επίπεδο με την πρώτη ανάρτηση του κ. Ορφανού- κι αφού, μετά τις αντιδράσεις, ο ίδιος προσπάθησε να διευκρινίσει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Τρίπολη και τους κατοίκους της-, ο γνωστός ηθοποιός προέβη σε διαγραφή των αναρτήσεων.

Είχε προηγηθεί, να θυμίσουμε, ανακοίνωση του καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας, κ. Μαργαρίτη, ο οποίος πήρε "αποστάσεις" από τις δημόσιες τοποθετήσεις του κ. Ορφανού. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι άλλο συνέβη ή ειπώθηκε. 

Θα πρέπει να θυμίσουμε, ωστόσο, πως η παράσταση "Υλικό Καποδίστριας", η οποία παρουσιάστηκε το περασμένο Σάββατο στην Τρίπολη, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σε κάθε περίπτωση, με αυτή του την κίνηση, ο κ. Ορφανός, ουσιαστικά, "αναγνωρίζει" πως η ενέργειά του ήταν "άστοχη", παρότι, αντικειμενικά, επεσήμανε υπαρκτές ελλείψεις στις υποδομές του ανοικτού θεάτρου του Άλσους Αγίου Γεωργίου. Άλλωστε, ως προς τις ελλείψεις, συμφώνησε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης, Ελένη Καρούντζου, σε δηλώσεις της στον arcadia 93.8.

Ορισμένως, αυτό που θα σχολιάζαμε εμείς είναι πως ειδικά ο κ. Ορφανός- που είναι, εκτός από αξιόλογος καλλιτέχνης, κι ένας άνθρωπος που ασχολείται ενεργά με τα κοινά- θα έπρεπε να είναι πιο..."προσεκτικός" ή "μετριοπαθής", αν θέλετε, στις δημόσιες τοποθετήσεις του, για να μην "αναγκάζεται" τώρα να τις "παίρνει πίσω"...

Αλήθεια, ο Καποδίστριας τι θα έκανε στη θέση του, άραγε..;

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.