Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

ΚΙΝ.ΑΛ.: Πανό υπέρ του εμβολιασμού στο κτίριο των γραφείων του

"To μήνυμα είναι ξεκάθαρο" αναφέρει σχετική ανάρτηση στα social media

Άλλωστε, το Κίνημα Αλλαγής πήρε ξεκάθαρη θέση, ακόμα και στο ζήτημα της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, υπερψηφίζοντας την σχετική τροπολογία που έθεσε υπό την κρίση της ολομέλειας της Βουλής η Κυβέρνηση.

Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε τι θέση θα πάρει το συγκεκριμένο κόμμα εφόσον "ενεργοποιηθεί" η δυνατότητα που δίνει η εν λόγω τροπολογία στην επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και γι' άλλες επαγγελματικές ομάδες- ή ακόμα και κοινωνικές, εθνοτικές κλπ- με μια απλή Υπουργική απόφαση..

 

Να τονίσουμε πως είναι βέβαιο πως η "νομιμοποίηση" της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών- που, αρχικώς, είχε ρητά αποκλειστεί μέσω των πλέων αρμοδίων προσώπων- όχι μόνο καθιστά, περαιτέρω, αναξιόπιστη την Ελληνική Πολιτεία, αλλά αποτελεί και μεγίστη ομολογία αποτυχίας για το σύνολο των κομμάτων του, λεγόμενου, "δημοκρατικού τόξου", τα οποία απέτυχαν να πείσουν το σύνολο των πολιτών περί της αναγκαιότητας των εμβολιασμών, καταφεύγοντας σε "στείρες" πρακτικές πολιτικαντισμού, κυνική εκμετάλλευση ενός θέματος δημόσιας υγείας και ρητορική αντιφάσεων- για να το θέσουμε "κομψά"...Σ' αυτή την περίπτωση, μάλιστα, καίριες ευθύνες μπορούν ν' αποδοθούν και στα κόμματα της αντιπολίτευσης, πέρα από το "μερίδιο του λέοντος" που, δικαιωματικά, ανήκει στην κυβερνητική πλειοψηφία που επιδεικνύει μια "έφεση" στις συνεχείς αποτυχημένες και "υπεραισιόδοξες" προβλέψεις.

Eν τέλει, μόνο.. "ξεκάθαρο" δεν είναι το μήνυμα που έχει εκπέμψει, καθ' όλη την υγειονομική κρίση, η πολιτική μας ηγεσία και όχι μόνο αυτή!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.