Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Πλημμύρες Β. Εύβοιας: Δεν έχουν σχέση με τα καμένα, κατά Πέτσα

Φωτογραφία: αρχείου Γ.Γ. Ενημέρωσης

Ενώ τα ΜΜΕ της Ελλάδας έχουν..."πλημμυρίσει" από εικόνες καταστροφής στη Βόρεια Εύβοια, ο αναπληρωτής Υπουργός των Εσωτερικών προσπαθεί ν' αμβλύνει εντυπώσεις

ΟΙ σημερινές δηλώσεις του κ. Πέτσα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, αποδεικνύουν, γι' άλλη μια φορά, πως τα μέλη της Κυβέρνησης, στην πλειοψηφία τους, είναι "αποκομμένα" από την πραγματικότητα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο αναπληρωτής Υπουργός υποστήριξε πως δεν υπάρχει σχέση μεταξύ των πυρκαγιών- στις ίδιες περιοχές που τώρα πλήττονται από πλημμυρικά φαινόμενα- και των "ζημιών στη θάλασσα", όπως ο ίδιος χαρακτήρισε τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν στην περιοχή, κυρίως, του Μαντουδίου.

Μάλιστα, ενώ δήλωνε αυτά ο κ. Πέτσας, το σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού αναφερόταν σε "εικόνες βιβλικής καταστροφής" και  "εγκατάλειψη της περιοχής", ενώ ένας εκ των Αντιδημάρχων του Δήμου Μαντουδίου κατηγορούσε, ουσιαστικά, την πολιτεία για "ολιγωρία"...

Κατά τα λοιπά, ο αναπληρωτής Υπουργός των Εσωτερικών, επανέλαβε την "κλισέ" ρήση που είχε χρησιμοποιήσει και ο κ. Μητσοτάκης τον περασμένο Αύγουστο- "Θα κάνουμε ότι μπορούμε"- ενώ ισχυρίστηκε πως η Κυβέρνηση έχει αποδείξει πως είναι δίπλα στους πολίτες με τα επιδόματα και δίπλα στους Δήμους με τα έργα αποκατάστασης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.