Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Τρίπολη: Αλλού.."οργασμός" κι αλλού..."άκρα του τάφου σιωπή"

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Οι αναπλάσεις στο κέντρο της Αρκαδικής πρωτεύουσας συνεχίζονται με "πυρετώδεις" ρυθμούς

Άλλωστε, ειδικά η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας είναι ανάμεσα στα κυριότερα έργα που φιλοδοξεί να ολοκληρώσει η παρούσα δημοτική αρχή, πριν την ολοκήρωση της παρούσας θητείας της. 

 

Παράλληλα, όπως ανέφερε στο χθεσινό του μήνυμα- της 1ης Σεπτεμβρίου 2022- ο Δήμαρχος, Κώστας Τζιούμης, με αφορμή την "επέτειο" των τριών χρόνων από την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου, οι παρεμβάσεις στον αστικό ιστό θα είναι συνεχείς και καίριες.

 

Ωστόσο, ένα από τα ιστορικότερα κτίρια της Τρίπολης, το Μαντζούνειο- το οποίο βρίσκεται σε "φάση" αποκατάστασης-, ευρισκόμενο κι αυτό στο κέντρο της πόλης, προκαλεί απορίες στους πολλούς περαστικούς, είτε αυτοί είναι μόνιμοι κάτοικοι είτε επισκέπτες, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.