Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Στη.."γύρα" οι Αρκάδες πολιτικοί (pics)

Φωτογραφία: facebook

Εκλογές έρχονται και οι Αρκάδες πολιτικοί βρίσκονται σε "οργασμό" επισκέψεων στην επαρχία

Σήμερα, Κυριακή, 30 Οκτωβρίου, οι Βουλευτές κ. Βλάσης και Παπαηλιού βρέθηκαν στη "Γιορτή Τσίπουρου" στο Παλαιοχώρι Δημητσάνας, ενώ πριν από λίγα 24ωρα ο Βουλευτής, κ. Κωνσταντινόπουλος είχε βρεθεί στο Καμάρη Τεγέας για τη "Γιορτή του Χειμώνα" (κεντρική φωτ.)

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Τατούλης βρέθηκε σε "Γιορτή Κάστανου" στη Λακωνία, ενώ ο κ. Στάικος- που είναι σίγουρο πως θα είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στις επόμενες Βουλευτικές Εκλογές- προτίμησε ν΄ακολουθήσει δραστηριότητα του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων οι οποίοι, μεταξύ άλλων, τίμησαν και τους πεσόντες Αρκάδες του 1940-41.

Kαθώς διανύουμε χρονιά με πολλές εκλογικές αναμετρήσεις και δεν υφίστανται, πλέον, περιοριστικά μέτρα, είναι σίγουρο πως η παρουσία των Αρκάδων πολιτικών στην επαρχία, θα ενταθεί μες τους επόμενους μήνες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.