Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

"Πυροτεχνήματα", χωρίς απαντήσεις

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Δυστυχώς για τη χώρα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός "έδειξε" χθες πως τελεί σε "αποδρομή"

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον κ. Νίκο Χατζηνικολάου, ο κ. Μητσοτάκης "οχυρώθηκε" πίσω από την "έλλειψη αποδείξεων" σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών, ενώ δεν έλαβε καμία απολύτως πρωτοβουλία- ούτε καν λεκτική- σχετικά με την επίσπευση των διαδικασιών διερεύνησης του ζητήματος. 

Παράλληλα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, για πολλοστή φορά, αποπειράθηκε να "πετάξει την μπάλα στην εξέδρα", αναφερόμενος στις "επικείμενες" γεωφυσικές έρευνες σε υποθαλάσσιες περιοχές της Κρήτης και της Πελοποννήσου, ενόψει των γεωτρήσεων που, υποτίθεται, θα ξεκινήσουν το 2025..

Άλλα λόγια, ν΄ αγαπιόμαστε, δηλαδή...

Θα περίμενε κανείς, σε μια τέτοια υπόθεση όπως οι αποδεδειγμένες παρακολουθήσεις πολιτικών, δημοσιογράφων κλπ, κι εφόσον κατηγορείται ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ως "εγκληματικός εγκέφαλος", είτε να προχωρήσει σε αγωγές ο κ. Μητσοτάκης είτε να "προκαλέσει" την άρση του απορρήτου, που επικαλέστηκε και ο κ. Κοντολέοντας, πρώην διοικητής της ΕΥΠ, κατά την εξέτασή του από τη σχετική επιτροπή της Βουλής- ο δε κ. Δημητριάδης, έχει "χαθεί" από προσώπου γης, μόνον όμως όσον αφορά τη Δικαιοσύνη...

Ωστόσο, φαίνεται πως ο Έλληνας Πρωθυπουργός αρκείται σε "λεονταρισμούς" και τις "κλασσικές πρακτικές" που ακολουθεί, εδώ και 3 χρόνια: Όταν υφίσταται κρίση- που δεν μπορούμε ν' αντιμετωπίσουμε-, απλά κάνουμε πως δεν υπάρχει πρόβλημα...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.