Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

"Καίει" την υποψηφιότητα Νίκα το Μέγαρο Μαξίμου

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Ο νυν Περιφερειάρχης Πελοποννήσου φέρεται να βρίσκεται, "ανεπίσημα", σε αποδρομή...

Αξιόπιστες πληροφορίες από το κόμμα της Ν.Δ., αναφέρουν πως η συνάντηση του κ. Νίκα με τον κ. Μητσοτάκη, πριν από ελάχιστα 24ωρα, δεν ήταν.."αποδοτική", για τον εν ενεργεία Περιφερειάρχη, ο οποίος- παρά το "υπερκομματικό" προφίλ που προσπαθεί, εσχάτως, να υιοθετήσει-, παραμένει ένας "σκληροπυρηνικός" συντηρητικός πολιτικός, παλαιάς κοπής.

Το Μέγαρο Μαξίμου φέρεται "δυσαρεστημένο" όχι μόνο από την έλλειψη αποτελεσματικότητας εκ μέρους του κ. Νίκα αλλά και από τη "συγκρουσιακή" σχέση του τελευταίου με "πρωτοκλασάτα" ονόματα της παράταξης στην Πελοπόννησο. 

Είναι αλήθεια πως έχουν εκφραστεί "παράπονα" για την διοικητική συμπεριφορά του κ. Νίκα εκ μέρους πολλών, κατά τα τελευταία χρόνια- κυρίως Αρκάδων, θα πρέπει να πούμε..

Από εκεί και πέρα, σίγουρα, ο κ. Νίκας μπορεί να επικαλεστεί πολλές δικαιολογίες για τις , όποιες, καθυστερήσεις ή αβελτηρίες έχουν παρατηρηθεί ως προς τη λειτουργία της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Ωστόσο, σίγουρα, δεν μπορεί να επικαλείται την..."απλή αναλογική" για το γεγονός πως έχει "αποξενώσει" μεγάλο μέρος του διοικητικού προσωπικού αλλά και άλλων παραγόντων που "διαδραματίζουν" ρόλο ως προς την εύρρυθμη λειτουργία του φορέα.

Όπως αντιλαμβάνεστε, οι εξελίξεις "δείχνουν", ολοένα και περισσότερο, ως "πολύ πιθανή" την υποψηφιότητα του Κώστα Βλάση για τη θέση του Περιφερειάρχη, με τους "μνηστήρες" των θέσεων που αφορούν Περιφερειακούς Συμβούλους να είναι πολλοί και ιδιαίτερα αξιόλογοι- τουλάχιστον, όσον αφορά την Αρκαδία..

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.