Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Κυβερνητικοί "θεατρινισμοί" απείρου κάλλους!

Φωτογραφία: αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνελήφθη, ευτυχώς, 22χρονος "κακούργος" που, άκουσον άκουσον, ύψωσε την Παλαιστινιακή μαζί με την Ελληνική σημαία, μπροστά από τη Βουλή!

Πως κατάντησε, άραγε, έτσι η χώρα που.. "γέννησε"- και καλά..-"τη Δημοκρατία", την "ελευθερία του λόγου" και την "δυτική, ορθολογική, ανθρωποκεντρική φιλοσοφία"...

Εικόνα πρώτη: Νεαρός Παλαιστίνιος τοποθετεί την Παλαιστινιακή και την Ελληνική σημαία σε κολώνα, μπροστά στη Βουλή, στο πλαίσιο συγκέντρωσης αλληλεγγύης προς την Παλαιστίνη στην Αθήνα (5 Νοεμβρίου)

Εικόνα δεύτερη: Η ΕΛ.ΑΣ., μετά από εξέταση βιντεοληπτικού υλικού, συλλαμβάνει σήμερα, 7 Νοεμβρίου, το νεαρό, διότι, λέει, παραβίασε το άρθρο 141 του ποινικού κώδικα.

Για την ιστορία, το εν λόγω άρθρο, αναφέρει πως «όποιος με πρόθεσή του και με οποιεσδήποτε ενέργειες εκθέτει το ελληνικό κράτος ή σύμμαχό του ή κατοίκους τους σε κίνδυνο αντιποίνων ή εκθέτει σε κίνδυνο διατάραξης τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος, τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών μέχρι τριών ετών. Αν τα αντίποινα επήλθαν πραγματικά εξαιτίας των ενεργειών του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών». 

Ο 22χρονος είναι αντιμέτωπος με φυλάκιση έως τριών μηνών...Καταρχάς, να πούμε πως χωρίς να θέλουμε να προκαταλάβουμε τη Δικαιοσύνη, ο νεαρός θ' αφεθεί ελεύθερος, ως "αθώος", αργά ή γρήγορα...

Από εκεί και πέρα, αν θέλουμε να πάρουμε "σοβαρά" τις σπασμωδικές, αφελείς και, φύσει, ανόητες ενέργειες που διαπράττει, συχνά, η Ελληνική Πολιτεία, θα θέλαμε να ρωτήσουμε, ρητορικώς, το εξής:

Πόσες φορές Έλληνες πολιτικοί με τις ενέργειές τους, "εκθέτουν", για παράδειγμα, "σε κίνδυνο αντιποίνων" τους Έλληνες πολίτες;

Έχει συλληφθεί κανείς...; 

Για να σοβαρευτούμε λίγο..

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.