Στηλες - Et in Arcadia ego

Σταυρόπουλος: Αμυντικός στο ποδόσφαιρο "επιθετικός" στην ζωή

Ο Νίκος Σταυρόπουλος που αγωνιζόταν τη φετινή σεζόν με τα χρώματα της Δημητσάνας, ως αμυντικός, μας έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Ο Νίκος μας μίλησε για το ξεκίνημα του στο ποδοσφαίρου, από μικρή ηλικία, για την επιστροφή του στο χώρο με την ομάδα της Δημητσάνας και την ποδοσφαιρική της πορεία τη σεζόν που πέρασε.

Στη συνέχεια της συζήτησης, τόνισε πόσο συναρπαστική ήταν η φετινή χρονιά και πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα στο φετινό πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας, καθώς περιμένει να πραγματοποιηθούν ακόμα 3 αγώνες για να διαμορφωθεί η τελική βαθμολογία.

Εμπιστεύεται τη Δημητσάνα, η οποία έδειξε μεγάλη δύναμη ψυχής αγωνιζόμενη σε δύσκολες συνθήκες, καθώς η ομάδα δεν είχε το δικό της γήπεδο και όλοι οι αγώνες τους πραγματοποιήθηκαν "εκτός" έδρας.

Εκτός από πολύ καλός αμυντικός, ο Νίκος εργάζεται σε χώρο εστίασης στην Τρίπολη, στο επάγγελμα του barista, καθώς είναι πολύ δραστήριος και του αρέσει να καταπιάνεται με διάφορες ασχολίες.

Δείτε όλη τη συνέντευξη.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.