Στηλες - Et in Arcadia ego

Τι ιδέες έδωσε η Τρίπολη για τον Άγιο Βαλεντίνο;

Οι Τριπολίτες μίλησαν, δείτε ωραίες ιδέες, αλλά και τι κωδικό στέλνουμε εν μέσω covid για να πάρουμε λουλούδια στους αγαπημένους μας.

Ζαχαροπλαστεία και ανθοπωλεία έχουν σήμερα την τιμητική τους, καθώς είναι γνωστό ότι κάθε 14 Φεβρουαρίου ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ακόμα και για τους πιο δύσπιστούς, ένα συμβολικό τριαντάφυλλο πάντα είναι μια ευγενική κίνηση για την αγαπημένη σου.

Βασικότατη προϋπόθεση είναι να στείλουμε τον κωδικό 2 με sms στο 13033 ή να έχουμε συμπληρώσει το απαραίτητο έντυπο, γιατί μην ξεχνάμε ότι ο φετινός εορτασμός των ερωτευμένων είναι ιδιαίτερος, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας.

Εμείς ως οφείλαμε ρωτήσαμε τους Τριπολίτες τις φετινές τους ιδέες για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου και εκείνοι τις μοιράστηκαν μαζί μας.

Υ.Γ. Μεγάλη προσοχή στις συνταγές με χλωρίνη, η φυλακή δεν είναι ποτέ η λύση! 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.