Στηλες - Γκαλοπ

Quiz: Ρεβεγιόν στο σπίτι ή κάπου έξω;

Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Αλλιώς η παγκόσμια ημέρα ψυχαναγκαστικής διασκέδασης. Ή αλλιώς η παγκόσμια ημέρα Σπύρου Παπαδόπουλου και "Στην Υγειά μας". Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων... 

Τελικά αξίζει το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς να γίνεται σε κάποιο χώρο εστίασης ή στο σπίτι - παραδοσιακά;

Σκέψου απλώς πως αν είσαι η/ο νοικοκυρά/ρης του σπιτιού, θα πρέπει να συμβάλεις δυναμικά στο φαγητό, στη διακόσμηση του σπιτιού και γενικά σε όλο το concept ώστε να βγει ένα καλό αποτέλεσμα στους καλεσμένους και να απολαύσουν τη βραδιά. 

Από την άλλη αν βγεις έξω δεν θα έχεις να ετοιμάσεις κάτι πέρα από τον "εαυτό σου"... Βέβαια θα βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη διότι το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σε εστιατόρια- χώρους εστίασης κλπ, κοστίζει αρκετά (για να καταλάβεις μπορεί το άτομα να σου βγει γύρω στα 50€ στην καλύτερη περίπτωση)... Οπότε με όλο αυτόν τον συλλογισμό εσύ επιλέγεις!

Εσείς φέτος τι θα επιλέξετε;

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.