Προσοχη στο δρομο



Προσοχή Στο Δρόμο: Πρόκα στο λάστιχο

Παρατηρώντας το πέλμα ενός εκ των ελαστικών μας διαπιστώνουμε ότι έχει μπει πρόκα. Κατευθυνόμαστε άμεσα προς το πλησιέστερο βουλκανιζατέρ για επισκευή του ελαστικού.

Προσοχή, δεν προσπαθούμε να την απομακρύνουμε επιτόπου γιατί είναι πιθανό το ελαστικό να χάσει αμέσως όλο τον αέρα του. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούμε ή και να το καταστρέψουμε αν κινηθούμε με ξεφούσκωτο λάστιχο.

Επίσης προσοχή(!) δεν την αγνοούμε "έλα μωρέ αφού δε χάνει αέρα που να τρέχω τώρα", καθότι όταν το ελαστικό ζεσταθεί αυξάνεται η πίεση του αέρα στο εσωτερικό του οπότε είναι πολύ πιθανό να αρχίσει διαρροή.  

Καθημερινά 3500 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στον πλανήτη σε τροχαία. Δυο εξ’ αυτών έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια αυτού του μηνύματος. Ακόμη δυο θα χάσουν σήμερα τη ζωή τους στην Ελλάδα. Το 2017 στη χώρα μας είχαμε 730 θύματα τροχαίων. Η οδική ασφάλεια αφορά όλους μας ακόμη και σένα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.