Στηλες - SkyTelecom

Απεριόριστο ίντερνετ χωρίς σταθερό: 5+1 λόγοι για να το επιλέξεις!

Απεριόριστο ίντερνετ χωρίς σταθερό αριθμό τηλεφώνου, μία υπηρεσία που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια.

Ανάμεσα σε αυτούς που την προτιμούν, βρίσκονται οι χρήστες νέων ηλικιών που μετακομίζουν για πρώτη φορά στο δικό τους σπίτι.

Φυσικά, επιλέγεται και από νοικοκυριά που καλύπτουν πλήρως τις καθημερινές τους ανάγκες ομιλίας μέσα από τα κινητά τους τηλέφωνα. 

Ποιοι είναι όμως οι 5+1 σημαντικότεροι λόγοι για τους οποίους αξίζει να επιλέξεις κι εσύ ένα πρόγραμμα με απεριόριστο ίντερνετ χωρίς σταθερό από τη SkyTelecom;


1. Δε χρησιμοποιείς το σταθερό για κλήσεις!

Τα πράγματα είναι απλά. Από τη στιγμή που δε χρησιμοποιείς το σταθερό σου τηλέφωνο, τότε γιατί να χρεώνεσαι γι’ αυτό; Για σένα λοιπόν που αναζητάς το χαμηλότερο κόστος, επίλεξε το νέο Πρόγραμμα AirFiber25 από τη SkyTelecom. Πρόκειται για την πιο οικονομική επιλογή της αγοράς, καθώς με 17,90€ το μήνα, σου προσφέρει πραγματική ταχύτητα 24Mbps και τίποτα λιγότερο από αυτό!

2. Επίλεξε το νέο σου πρόγραμμα με απεριόριστο ίντερνετ χωρίς σταθερό έως 100Mbps

Μήπως κουράστηκες από το αργό και γεμάτο lags internet; Άλλαξε τώρα πάροχο, έλα στη SkyTelecom & απόλαυσε από το σπίτι σου μία αναβαθμισμένη εμπειρία Home Internet με πραγματικές υπερυψηλές ταχύτητες έως 100Mbps χάρη στα νέα πακέτα AirFiber. Μάλιστα, για τους professional χρήστες, υπάρχουν διαθέσιμα πακέτα με εξωπραγματικές ταχύτητες έως και 500Mbps!

3. Η επανάσταση του γρήγορου ίντερνετ ξεκινά από την περιοχή σου!

Μεσσηνία, Λακωνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Ηράκλειο Κρήτης και Λασίθι: αυτοί είναι οι πρώτοι έξι νομοί της χώρας στους οποίους είναι για πρώτη φορά διαθέσιμο το ίντερνετ υπερυψηλών ταχυτήτων έως 500 Mbps της SkyTelecom.

4. Superfast Internet ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία

Με το δίκτυο της SkyTelecom, ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα σημεία θα αποκτήσουν πραγματικά γρήγορο ίντερνετ! Δες εδώ αναλυτικά τις περιοχές κάλυψης του δικτύου της.

5. Με δωρεάν εγκατάσταση, Static IP & εξοπλισμό

Η SkyTelecom προσφέρει δωρεάν εγκατάσταση & Static IP για να απολαμβάνεις γρήγορο και απεριόριστο ίντερνετ χωρίς σταθερό από κάθε σημείο του σπιτιού σου!

+1. Try&Buy: Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος από τη SkyTelecom

Θέλεις κι εσύ να απολαύσεις το καλύτερο απεριόριστο ίντερνετ χωρίς σταθερό για το σπίτι σου; Έλα σήμερα στη SkyTelecom, επίλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει από 17,90€ & ζήσε την απόλυτη εμπειρία πλοήγησης από κάθε σου συσκευή, με δυνατότητα Try&Buy δοκιμαστικής περιόδου. Έτσι, αν η πραγματική ταχύτητα του Home Internet σου δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου, τότε δε θα υπάρξει καμία απολύτως χρέωση στο λογαριασμό σου.


Κάνε λοιπόν το βήμα & απόλαυσε το κορυφαίο απεριόριστο ίντερνετ χωρίς σταθερό στην Ελλάδα, αποκλειστικά από τη SkyTelecom.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.