Συνεντευξεις

"Καμία κόντρα με το Δήμο Τρίπολης" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τη λαχειοφόρο, που αφορά... στους τετράποδους φίλους μας, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" η εκπρόσωπος τύπου του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης, Γιώτα Περήφανου.

Στις ανάγκες και τις ελλείψεις του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης αναφέρθηκε η εκπρόσωπος τύπου του συλλόγου, διευκρινίζοντας το ρόλο, που θα παίξει η λαχειοφόρος αγορά για τους τετράποδους φίλους μας. 

 

"Δεν έχουμε καμία κόντρα με το Δήμο Τρίπολης! Εμείς χρειαζόμαστε τη βοήθειά του και αυτός τη δική μας" τόνισε η κυρία Περήφανου, ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά στην άμεση ανάγκη του συλλόγου για προϊόντα σίτισης και φαρμακευτικής αγωγής. Επιπροσθέτως, πληροφορηθήκαμε για τη δυνατότητα υιοθεσίας κάποιου φιλοξενούμενου ζώου, τους τρόπους επικοινωνίας με το Σύλλογο, καθώς και ότι οι λαχνοί της λαχειοφόρου θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες.

 

Ακούστε, όσα είπε η κυρία Περήφανου...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.