Συνεντευξεις

"Είναι προνόμιο, να μπορούμε να ξεχνιόμαστε" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για το βιβλίο, που έγραψε για τον εκλιπόντα σύζυγό της, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" η ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας, Ξένια Καλογεροπούλου.

 

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ξένια Καλογεροπούλου, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" για την παρουσίαση του βιβλίου της "Γράμμα στον Κωστή" στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης απόψε, Παρασκευή 07/10. Η Ξένια Καλογεροπούλου εκτός από ηθοποιός με πληθώρα εμφανίσεων σε θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές, βραβευμένη μάλιστα με βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία "Γάμος αλά Ελληνικά", έχει ιδρύσει δικό της θίασο και συγγράφει θεατρικά έργα για παιδικό θέατρο, λαμβάνοντας το 2001 Βραβείο Δραματουργίας Κάρολος Κουν για το θεατρικό έργο "Σκλαβί". Στα βραβεία της έρχεται να προστεθεί και αυτό της Παιδικής Λογοτεχνίας!

 

Εκτός από το βιβλίο, που συνέγραψε για το σύζυγό της, η ηθοποιός θα παρουσιάσει και ένα νέο βιβλίο της με τίτλο "Παραμύθια με την Ξένια", όπου πρόκειται για τη διασκευή 4 λαϊκών παραμυθιών από την ίδια.

 

"Είναι πολύ δύσκολη και πολύ απογοητευτική η εποχή, που ζούμε και οι νέοι πρέπει να αντιμετωπίσουν πολλές προκλήσεις" δήλωσε η ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας, τονίζοντας πως "είναι προνόμιο -για εμάς τους καλλιτέχνες- να μπορούμε να ξεχνιόμαστε"...

 

Η καλλιτέχνις μας μίλησε για τα συναισθήματα και την ανάγκη, που την οδήγησαν στην συγγραφή του βιβλίου "Γράμμα στον Κωστή", για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας και για τον τρόπο, που αντιμετωπίζει τα τεκτενόμενα.

 

Ακούστε, όσα είπε η Ξένια Καλογεροπούλου...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.