Συνεντευξεις

"Ανανεωθήκαμε και ανεβάζουμε πιο ψηλά τον πήχη!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την έναρξη της 4ης σεζόν της Φωλιάς του Κούκου, την ανανέωση του σχήματος και τις εκτιμήσεις τους για όσα συμβαίνουν, μίλησαν στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" τρία από τα μέλη της παρέας της Φωλιάς του Κούκου!

 

 

Η Βάλια Μπελίτσου, ο Δημήτρης Τσινιδέλος και η νεοφερμένη Χριστίνα Κελέση επισκέφθηκαν το στούντιο του "Αρκαδία 93.8" και μας μίλησαν για την έναρξη της νέας σεζόν αύριο, Παρασκευή 14/10 στη Φωλιά του Κούκου.

 

"Ανανεώσαμε το πρόγραμμά μας, κρατώντας πάντα την συνταγή που μας έκανε αγαπητούς στον κόσμο: την ελληνική, λαϊκή μουσική!" δήλωσαν η Βάλια, ο Δημήτρης και η Χριστίνα, ενώ αναφέρθηκαν και στις δυσκολίες, που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε, πόσο μάλλον οι καλλιτέχνες, οι οποίοι πλέον πρέπει αναμφισβήτητα να προσφέρουν τον καλύτερο δυνατό εαυτό τους.

 

"Ανεβάζουμε πιο ψηλά τον πήχη φέτος, γιατί ο κόσμος που θα έρθει στη Φωλιά, θέλουμε να διασκεδάσει πραγματικά και να θελήσει να ξαναέρθει" είπαν οι "φωνές" της Φωλιάς!

 

Ακούστε, όλη τη συνέντευξη!

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.