Συνεντευξεις

"Μεγάλη διάκριση και τιμή για τους μαθητές μας!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" μίλησε ο διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Τρίπολης, Σουβατζόγλου Βασίλης, αναφορικά με την κατάκτηση της πρώτης θέσης 2 μαθητών του σχολείου του σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό!

 

 

Την άνοιξη του 2016 πραγματοποιήθηκε ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός "7η Biennale 2016-2017 παιδικής ζωγραφικής" με θέμα "Τhe Path of Music" και οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Τρίπολης, Παναγιώτης Μαρκόπουλος και Άγγελος Κωτσόπουλος-Θεοδωρόπουλος, απέσπασαν το Πρώτο Βραβείο!

 

"Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας, κατ' αρχήν για τη συμμετοχή και κατά δεύτερον για την κατάκτηση της πρωτιάς, παρ' όλο που δεν είναι η πρώτη φορά που το σχολείο μας λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμό και μάλιστα με νικητήριο αποτέλεσμα! Συγχαίρουμε τους δύο μαθητές για τη μεγάλη διάκριση, νιώθουμε κι εμείς μεγάλη τιμή κι ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά, να είναι πάντα δημιουργικά! Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες!" δήλωσε στον "Αρκαδία 93.8" ο διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Τρίπολης, Βασίλης Σουβατζόγλου.

 

Ο κύριος Σουβατζόγλου, που διδάσκει Πληροφορική και Μαθηματικά, μας μίλησε για τις αξίες της σωστής εκπαίδευσης και τη δύναμη των νέων ανθρώπων, ενώ τοποθετήθηκε και στο φαινόμενο "μετανάστευση", που μαστίζει τη σύγχρονη Ελλάδα, επισημαίνοντας: "Πρώτιστο καθήκον είναι να υπηρετούμε τη χώρα μας!"

 

Ακούστε, όσα είπε ο κύριος Σουβατζόγλου...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.