Συνεντευξεις

Το μονό με τον Giannis και ο Αρκαδικός

Ο Κανέλλος Γαρμπής βρίσκεται στην ομάδα της Τρίπολης από τον Σεπτέμβρη και έχει μπει για τα καλά στη νοοτροπία του συλλόγου. Ο παίκτης των Μπλε μίλησε στον Αρκαδία 93.8 για την προσπάθεια του Αρκαδικού στην Α2 αλλά και για τις "κόντρες" και τη συγκατοίκηση με τους Αντετοκούνμπο.

 

 

 

Η συνέντευξή του στον Αρκαδία 93.8:

 

Γιατί επέλεξες τον Αρκαδικό και ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις από τη ζωή εδώ;

"Όλα κυλούν καλά στην Τρίπολη. Η πόλη είναι φιλόξενη και ωραία. Είμαι σίγουρος πως θα πάμε ακόμα καλύτερα και με την ομάδα, οπότε έχω όλα όσα χρειάζομαι. Ηρθα από τον Πανιώνιο, πανηγυρίσαμε την άνοδο από την Β’ Εθνική, έχω παίξει και σε Λευκάδα, Φιλαθλητικό Ζωγράφου. Η επιλογή μου να έρθω στην Τρίπολη ήταν η καλύτερη, έχω καταγωγή και από εδώ και ήρθα σε έναν σύλλογο με ιστορία και πολύ καλούς ανθρώπους". 

 

Παρακολουθούσες την πορεία του Αρκαδικού;

"Στην Α2 τον αντιμετώπισα με την Λευκάδα, ήταν πολύ καλός και δίκαια πήρε την άνοδο για την Α1. Και εκεί έπαιξε καλά παιχνίδια, προσέφερε ωραίες στιγμές αλλά δυστυχώς στο τέλος δεν κρατήθηκε στην κατηγορία. Αυτό που μετράει είναι πως ο Αρκαδικός είναι γνωστός σε όλους, έχει καλό όνομα και θέλει να πρωταγωνιστεί. Δεν έχω ακούσει κακό λόγο για την ομάδα ποτέ". 

 

Ποιοι είναι οι στόχοι της χρονιάς;

"Πρώτος στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Μακάρι να πλασαριστούμε σε μία θέση των πλέι οφ αλλά πάνω απ’ όλα η παραμονή. Μιλάμε για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ομάδες που θα μπορούσαν να παίξουν και Α1. Πιστεύω θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Η ομάδα δημιουργήθηκε σε 10-15 ημέρες, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και θα έρθουν τα αποτελέσματα". 

 

Τι είδους ομάδα είναι πλέον ο Αρκαδικός;

"Είμαστε μία νεανική ομάδα, υπήρχε ένας κορμός από την ομάδα όπως με τον Κοψαύτη, τον Καραμολέγκο, τον Τζουγκαράκη και τον Προδρόμου που γνωρίζει τον Αρκαδικό. Ο προπονητής μας δουλεύει στην λεπτομέρεια και οι συνθήκες δουλειάς μας είναι επαγγελματικές και υψηλού επιπέδου". 

 

Πήρες και μία γεύση από τον κόσμο. Θα καταφέρετε να γεμίσετε το κλειστό;

"Τους χρειαζόμαστε και μας έδειξαν τη στήριξή τους και στο εντός έδρας παιχνίδι. Μας βοήθησε να πλησιάσουμε στο καλάθι, μας ώθησε στην ανατροπή, αν και δεν τα καταφέραμε στο τέλος. Πιστεύω πάντως πως θα τον ικανοποιήσουμε, θα γεμίσουμε το ΔΑΚ με ωραίο μπάσκετ και με καλά αποτελέσματα". 

 

Ησουν συμπαίκτης με τους αδερφούς Αντετοκούνμπο. Πώς ήταν η εμπειρία μαζί τους;

"Μιλάμε αρκετά και με τα δύο παιδιά. Με τον Θανάση μέναμε και μαζί. Περάσαμε πολύ ωραία εκείνη την χρονιά. Πλέον ο Γιάννης είναι είδωλο και το αξίζει. Και οι δυο τους δουλεύουν σκληρά για να είναι σε τοπ επίπεδο και πρόκειται για καλά παιδιά. Μιλάμε συχνά για το μπάσκετ. Τον Γιάννη τον γνώρισα από το παιδικό του Φιλαθλητικού. Οσο περνούσε ο καιρός έδειχνε πως θα κάνει το μπαμ και θα δείτε πως θα δώσει πολλά ακόμα πράγματα στο μπάσκετ".

 

Τον έχεις κερδίσει σε κανένα μονό;

(Γελάει…). "Η αλήθεια είναι πως τον έχω κερδίσει, αλλά στο τελευταίο που παίξαμε στην Αμερική, έχασα!"

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.