Συνεντευξεις

"Πάντα ψηλά το κεφάλι! Όσες κι αν είναι οι δυσκολίες!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Το δικό της μήνυμα ζωής έστειλε μέσα από τον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" μία μαχήτρια, η Αθανασία Μπουρέκα, μετά τη νίκη της επί του καρκίνου του μαστού!

 

Δεν τη λένε Angelina Jolie, Cynthia Nixon, Kylie Minogue, Christine Applegate ή Μαρία Χούκλη, Ελένη Γερασιμίδου, Βάσια Τριφύλλη ή Χάρις Αλεξίου. Δεν είναι εκατομμυριούχος και δε ζει μπροστά από κάμερες και φώτα δημοσιότητας. Είναι μία γυναίκα σαν εμάς: απλή, βιοπαλαιστής, σύζυγος, μητέρα, κόρη, αδερφή και ήρθε στο στούντιο του "Αρκαδία 938", για να μας βοηθήσει να αποχαιρετήσουμε ξεχωριστά το μήνα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού!

 

Η Αθανασία Μπουρέκα αντιμετώπισε στα 40 της τον καρκίνο του μαστού. Αρχικά αδιαφόρησε, κάτι που έδωσε περισσότερο χώρο στον καρκίνο και αφαίρεσε ένα κομμάτι της Αθανασίας. Όμως δεν το έβαλε κάτω. Για περισσότερο από ένα χρόνο η Αθανασία πολεμούσε, με συμμάχους της την οικογένειά της, τη θέλησή της για ζωή και φυσικά τον γιατρό της!

 

"Τη μεγαλύτερη δύναμη, για να συνεχίσω, μου την έδωσε ο γιος μου, ο Χρήστος" λέει τρυφερά η Αθανασία, αποκαλύπτοντάς μας, πως τίποτα δεν είναι εύκολο σε όλη αυτή τη μάχη, που θα σε κάνει κάποια στιγμή να λυγίσεις...

 

"Πάντα ψηλά το κεφάλι! Είναι πολύ δύσκολος ο αγώνας, όμως μπορούμε να νικήσουμε, αρκεί να το θέλουμε!" δηλώνει νικήτρια, πια, η Αθανασία, ενώ δίνει τη δική της -εκ πείρας και όχι μηχανικά και απρόσωπα- συμβουλή σε όλες τις γυναίκες: "Νικήστε το φόβο! Επισκεφθείτε το γιατρό σας, για να επιβεβαιώσετε, πως είστε υγιείς! Η πρόληψη θα σας σώσει!"

 

Ακούστε όλα, όσα μας είπε η Αθανασία...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.