Συνεντευξεις

"Το πολύ 500 πρόσφυγες και μόνο οικογενειάρχες"! (vid)

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Παυλή που αφορά στο προσφυγικό-μεταναστευτικό. Τι είπε για το ζήτημα της αστυνόμευσης στον δήμο μας.

 

"Αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει ανέχεια, που οδηγεί σε προβλήματα ασφαλείας. Είμαστε σε συνεχή επαφή με το αρμόδιο υπουργείο για να βελτιώσουμε την αστυνόμευση-με το θεσμό και του τοπικού αστυνόμου.

 

Η δέσμευση που υπάρχει για πρόσφυγες, είναι μέχρι, το ανώτερο, 500 άτομα, Σύριοι και οικογενειάρχες αποκλειστικά. 

 

Τα αρμόδια υπουργεία κατέληξαν πως ο χώρος του παλαιού ψυχιατρείου ενδείκνυται για τη φιλοξενία προσφύγων, αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά του ψυχιατρείου στο νέο χώρο, στο παναρκαδικό νοσοκομείο. Αυτή είναι και η καλύτερη λύση, για να μην οδηγούνται και αυτοί οι άνθρωποι σε απελπισία, με αποτέλεσμα να έχουμε φαινόμενα παραβατικότητας.

 

Αν και όποτε γίνει αυτό, θα δοθούν και χρήματα για το κτήριο αυτό απ' την Ε.Ε.

 

Όταν κάνεις δημόσιες τοποθετήσεις, οφείλεις να είσαι ειλικρινής. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή για όλους. Ξέρουμε πολύ καλά ποια είναι τα προβλήματα, όμως οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές. Ευελπιστούμε πως θα αλλάξει αυτό.

 

Θέλω οι πολίτες να είναι ήσυχοι, δεν έχουμε γαντζωθεί στην εξουσία, οι πολίτες θα μας κρίνουν σε 2,5 χρόνια, όχι σήμερα, πρέπει να υπάρχει πίστωση χρόνου."

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.