Συνεντευξεις

"Η ηλιθιότητα των οδηγών ευθύνεται για τη γενοκτονία μας!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την έλλειψη οδικής αγωγής και τη "γενοκτονία' των Ελλήνων στους δρόμους της χώρας, μίλησε τον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο οδηγός αγώνων αυτοκινήτου και δάσκαλος οδικής συμπεριφοράς, Ιαβέρης!

 

Χειμαρρώδης, ειλικρινής, ξεκάθαρος και παθιασμένος ο Ιαβέρης (κατά κόσμον Αναστάσιος Μαρκουίζος) τόνισε για ακόμα μία φορά μέσα από τον "Αρκαδία 93.8" το έγκλημα, που πραγματοποιείται στους ελληνικούς δρόμους από τους ίδιους τους οδηγούς, οι οποίοι χρήζουν οδικής παιδείας και αυτοσεβασμού!

 

"Πριν κλειδώσουμε την πόρτα του σπιτιού μας, να δώσουμε στον εαυτό μας και στους ανθρώπους μας την υπόσχεση, ότι θα γυρίσουμε!" συμβούλευσε τους ακροατές ο Ιαβέρης, κάνοντας λόγο για τον αυτοσεβασμό, που -αν είχαμε ως άνθρωποι- θα μας βοηθούσε να μην εμπλεκόμαστε σε τροχαία ατυχήματα - δυστυχήματα.

 

"Το κράτος, που συντελεί στη γενοκτονία των Ελλήνων, μειώνει αναίσχυντα τα πρόστιμα για τις οδικές παραβάσεις, προτρέποντας τους ασεβείς και ηλίθιους οδηγούς να συνεχίζουν τις παραβιάσεις του Κ.Ο.Κ." συνεχίζει ο Ιαβέρης, ενώ στέκεται ιδιαίτερα σε μία θλιβερή διαπίστωση: "Είναι κατάντια, να στέκεται ο γονιός πίσω από το φέρετρο του παιδιού του, που το έχασε σε τροχαίο δυστύχημα..."

 

Ποια είναι η πραγματική αιτία πρόκλησης των τροχαίων ατυχημάτων - δυστυχημάτων; Πώς κρίνει ο Ιαβέρης τα μπλόκα των αγροτών και τον αποκλεισμό τμημάτων του οδικού δικτύου; Τι έχει να μας πει για τη Λ.Ε.Α. (Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης); Ποιο μήνυμα στέλνει σε όλους τους Έλληνες οδηγούς;

 

Ακούστε, όσα είπε ο Ιαβέρης...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.