Συνεντευξεις

"Σύγχρονο γήπεδο που θα μας κάνει περήφανους"

Ο Πέτρος Τατούλης φιλοξενήθηκε στον Αρκαδία 93.8 για το ζήτημα του γηπέδου του Αστέρα και έδειξε θετικός σε "πάσης φύσεως βοήθεια από την περιφέρεια για ένα γήπεδο κούκλα που θα μας κάνει περήφανους", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

To όραμα των ιδιοκτητών του Αστέρα και οι προσπάθειες για τη δημιουργία ενός σύγχρονου, εντυπωσιακού γηπέδου στην πόλη, δείχνουν να βρίσκουν ανταπόκριση με τον Πέτρο Τατούλη να είναι διατεθειμένος να γίνει "συμπαίκτης" των κύριων Μπάκου και Καϋμενάκη!

 

"Για γήπεδο περίπου 10.000 θέσεων, που θα είναι στολίδι, στεγασμένο και θα έχει αρχιτεκτονικά στοιχεία", έκανε λόγο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, δείχνοντας την πρόθεση του να γίνει πράξη το "όνειρο" ετών των ανθρώπων του Αστέρα αλλά και ολόκληρης της Περιφέρειας, για ένα νέο, ευρωπαϊκό, γήπεδο "κόσμημα" στην καρδιά της Αρκαδίας.

 

Ο Πέτρος Τατούλης  ανέφερε αρχικά πως "Στρατηγικός μας στόχος είναι η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, όπως άλλωστε επιτάσσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου" για να συνεχίσει λέγοντας "στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η πρότασή μου για ένα γήπεδο – κόσμημα που λείπει από την Τρίπολη και την Πελοπόννησο, με σύγχρονες υποδομές που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες".

 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου πάντως ζήτησε από τον Αστέρα να πάρει πίσω την ανακοίνωση της Παρασκευής, η οποία όπως ανέφερε "βρίθει από ανακρίβειες" και μίλησε για  "τραμπουκισμούς" χωρίς να προβεί σε λεπτομέρειες, παρότι ερωτήθηκε. 

 

Στα όσα δήλωσε αξίζει να σημειωθεί και η ανακοίνωση "πως η Περιφερειακή αρχή οραματίζεται τη δημιουργία μεγάλων αθλητικών κέντρων στην Καλαμάτα, την Τρίπολη, αλλά και σε άλλες περιοχές της Πελοποννήσου".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.