Συνεντευξεις

Γκουζιουλη στον 93.8: "Βρήκαμε τη δύναμη να ξεπεράσουμε τα προβλήματα" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Μαντινείας. Στη γιορτή έδωσαν το παρών και εκπρόσωποι του ΑΣΤΕΡΑ! 

 

Η υποδιευθύντρια του Σχολείου Μαρία Γκουζιούλη, εκπροσωπώντας το ανθρώπινο δυναμικό του ΕΕΕΕΚ, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή "Όλα Τώρα" με την Τόνια Μεγρέμη για την γιορτή, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο.

 

"Παρά το γεγονός πως η χρονιά άρχισε με πολλά προβλήματα, βρήκαμε δύναμη να τα ξεπεράσουμε και να διοργανώσουμε αυτή τη γιορτή. Η δύναμη μας ήταν η λαχτάρα και η προσμονή των παιδιών αυτών", ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ μίλησε και για τα προβλήματα τους σχολείου όπως το κτιριακό αλλά και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομ..

 

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη γιορτή και το ηχητικό με την συνέντευξη:

'

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.