Συνεντευξεις

Σμυρνιώτης στον 93.8: "Είναι η ώρα να αποφανθεί η Δικαιοσύνη" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

"Είναι η ώρα να αποφανθεί η Δικαιοσύνη για όσα συμβαίνουν στην ΚΕΔΗΤ" δήλωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στον "Αρκαδία 93.8", ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Σμυρνιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αγωνία των εργαζομένων στην επιχείριση όσον αφορά την επόμενη μέρα αλλά και για τους μισθούς που περιμένουν εδώ και μήνες να τους καταβληθούν.

 

 

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης μιλώντας σήμερα στην εκπομπή "Ραντεβού στις 12" και στην Κατερίνα Κανέλλη απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με την κακή κατάσταση των δρόμων σε διάφορα σημεία της πόλης, τόνισε πως ο ίδιος κατά την θητεία του είχε καταφέρει να βελτιωθούν σημαντικά κάποια σημεία και ότι δεν πρόλαβε να διορθώσει και τον δρόμο στην οδό Ναυπλίου, λόγω κάποιων καθυστερήσεων που υπήρξαν εκεί από αντιδράσεις ορισμένων καταστηματαρχών.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.