Συνεντευξεις

Ξένος στον 93.8: ''Έμαθα πολλά στο σχολείο... της νύχτας'' (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον Αρκαδία 93.8 και την εκπομπή ''Πάνω Στην Ώρα'' με τη Δέσποινα Παπαδάτου φιλοξενήθηκε ο λαϊκός τραγουδιστής, Στάθης Ξένος. Με αφορμή τη ζωντανή του εμφάνιση στο Ναύπλιο, στις 09/01 μαζί με την Εβίτα Σερέτη, μοιράστηκε μαζί μας αλήθειες και μυστικά της μουσικής και της νυχτερινής ζωής!

 

 

Σε ηλικία μόλις 9 ετών άρχισε τις εμφανίσεις σε νυχτερινές πίστες, για να φτάσει σήμερα, να είναι ένας αυθεντικός, λαϊκός και άκρως αγαπητός τραγουδιστής. Ποια η άποψή του για την παιδεία στην Ελλάδα και τι θα συμβουλεύσει το γιο του, αν αυτός θελήσει, να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του; Τι γίνεται στις νυχτερινές πίστες; Πώς αμοίβονται πλέον οι τραγουδιστές και οι μουσικοί; Υπάρχει πραγματικά προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα; Ποια έκπληξη θα παρουσιάσει στο κοινό του ο Στάθης Ξένος στο Ναύπλιο;

Ακούστε, όσα μας είπε!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.