Συνεντευξεις

Τριανταφυλλόπουλος: "Παίζω το ψωμί μου κάθε Κυριακή"

Στην αθλητική εκπομπή του Radio Arcadia 93.8 "μπάλα κι άλλα" βρέθηκε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Ο "Τριάντα" μίλησε για την μεταμόρφωση του ΑΣΤΕΡΑ, τις προσωπικές του φιλοδοξίες και την ζωή του στην Τρίπολη.

Σχετικά με την μεταμόρφωση του Αστέρα:

"Νομίζω ότι όλοι βλέπουν ότι με την έλευση του νέου προπονητή, του Κυρίου Σάββα Παντελίδη η ομάδα έχει δέσει. Εχουμε αποκτήσει μέταλλο και ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα.

Μέσα από την καθημερινή δουλειά έχουμε καταφέρει να βάλουμε τα "θέλω" στο παιχνίδι μας, με τα πάντα να ξεκινάνε από το αμυντικό μας κομμάτι και από εκεί και πέρα βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι πως θα χτυπήσουμε και επιθετικά τον αντίπαλο. Βέβαια όταν λέμε ότι δίνουμε βάση στην άμυνα μας δεν δουλεύουν μόνο οι αμυντικοί, αλλά όλη η ομάδα.

Δεν είμαι εγώ, δεν είναι ο Πασαλίδης μόνο και όσοι αγωνίζονται στην αμυντική μας γραμμή. Η άμυνα μας ξεκινά από αυτόν που βρίσκεται μπροστά μέχρι και τον τελευταίο που είναι ο τερματοφύλακας. Εχουμε "δέσει" σαν ομάδα και ξέρουμε τι πρέπει να κάνει ο καθένας στο γήπεδο και αυτό θέλουμε να βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο κάθε αγωνιστική".

 

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.