Συνεντευξεις

Παπακαλιάτης στον 93.8: ''Η αγάπη κυρίαρχος οδηγός!'' (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον Αρκαδία 93.8 και την εκπομπή ''Πάνω Στην Ώρα'' με τη Δέσποινα Παπαδάτου φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μιλώντας για τη νέα του ταινία ''Ένας άλλος κόσμος'', την οποία θα παρουσιάσει στην Τρίπολη!

 

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα παραβρεθεί στον κινηματογράφο CINEVILLE  στην Τρίπολη, για να παρουσιάσει την καινούρια του ταινία και να αλληλεπιδράσει με τους θεατές. Τρία χρόνια μετά το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με την ταινία ''Αν'', έρχεται να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον αλλά και το συναίσθημα, υπογράφοντας το σενάριο και τη σκηνοθεσία στην ταινία ''Ένα άλλος κόσμος'', στην οποία, φυσικά, πρωταγωνιστεί. Τι πραγματεύεται η ταινία του; Ποια ηχηρά ονόματα πρωταγωνιστούν και πώς ήρθε σε επαφή μαζί τους; Από πού δέχτηκε τα ερεθίσματα, που τον οδήγησαν σε αυτή τη δημιουργία; Ποιος είναι πραγματικά ο Χριστόφορος; Σε μια πολύ ζεστή συζήτηση, μας τα αποκάλυψε όλα!

Ακούστε, όσα μας είπε:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.