Συνεντευξεις

Ψυχογιός στον 93.8: "Η κατάσταση στην Αρκαδία με τα κρούσματα γρίπης" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Βασίλης Ψυχογιός μίλησε σήμερα στον Αρκαδία 93.8 και στην Κατερίνα Κανέλλη, με αφορμή τα κρούσματα γρίπης που ταλαιπωρούν αρκετούς ανθρώπους στην χώρα μας, αλλά και για την αντίθεση των επιστημονικών φορέων απέναντι στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που συζητείται από την Κυβέρνηση.

 

 

Ο κύριος Ψυχογιός συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού απέναντι στην γρίπη (μωρά, έγκυες, ηλικιωμένους, παχύσαρκους, άτομα με προβλήματα υγείας) τονίζοντας ότι φέτος δεν υπήρξε έγκαιρη ενημέρωση- όπως γινόταν κάθε χρόνο- από τον κρατικό μηχανισμό για τον εμβολιασμό των πολιτών.

 

Στην Αρκαδία μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποιο ιδιαίτερο περιστατικό, που να μας ανησυχήσει, επεσήμανε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.