Συνεντευξεις

Τσιοτίνας στον 93.8: "Μόνο έτσι κάνουμε διάλογος" (HXHTIKO)

Στον arcadia 93.8 και στην Κατερίνα Κανέλλη μίλησε o πρόεδρος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας και μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου των αγροτών στην Αρκαδία Θανάσης Τσιοτίνας

 

 

"Μόνο με απόσυρση της πρότασης του ασφαλιστικού και φορολογικού Νομοσχεδίου που προωθείται από την Κυβέρνηση, από μηδενική βάση μπορούμε να αποδεχτούμε την πρόταση του Πρωθυπουργού για διάλογο" δήλωσε σήμερα μιλώντας στον arcadia 93.8 και στην Κατερίνα Κανέλλη, o Θανάσης Τσιοτίνας.

 

Σήμερα το μπλόκο των αγροτών στα διόδια της Νεστάνης, στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου- Τριπόλεως - Καλαμάτας, θα διαρκέσει 5 ώρες και συγκεκριμένα από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ, ενώ την Πέμπτη 4/2 υπάρχει περίπτωση να κλείσει ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο ακόμη και 18 ώρες αλλά αυτό θα αποφασισθεί τις επόμενες μέρες, ανέφερε ο Θανάσης Τσιοτίνας.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.