Συνεντευξεις

Κοκκινάκης στον 93.8: ''Πνεύμα και σώμα σε... άλλη διάσταση!'' (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στο στούντιο του Αρκαδία 93.8 και στην εκπομπή Πάνω Στην Ώρα με τη Δέσποινα Παπαδάτου φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Κοκκινάκης, ο οποίος μας εισήγαγε στον κόσμο μιας διαφορετικής μορφής διαλογισμού, το Φαλούν Ντάφα!

 

Ο Αλέξανδρος Κοκκινάκης συναντήθηκε με το Φαλούν Ντάφα, το έκανε τρόπο ζωής και ήρθε, για να μας το εξηγήσει και να μας εισάγει σε έναν καινούριο κόσμο διαλογισμού, ηρεμίας, ευεξίας και ανάτασης πνεύματος και ψυχής. Τι σημαίνει όμως το όνομα Φαλούν Ντάφα; Ποιες οι θεμελιώδεις αξίες του; Ποια η ιστορία του και γιατί διώκεται στη γενέτειρα χώρα του, Κίνα; Ποια τα οφέλη των ασκούμενων του Φαλούν Ντάφα; Τι γίνεται με το σύμβολο του Φαλούν Ντάφα; Πού μπορούμε, να απευθυνθούμε, ώστε να ενημερωθούμε ή να συμμετέχουμε σε ένα μάθημα κινεζικού διαλογισμού;

Ακούστε, όσα μας είπε!

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.