Συνεντευξεις

Γόντικας vs Νικολάκου στην "αρένα" του arcadia 93.8 (ηχητ.)

Στα "ύψη" η πολιτική αντιπαράθεση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με αφορμή και την αναβολή του Συμβουλίου της 21ης Νοεμβρίου 2018

 

Για το θέμα αυτό "διασταύρωσαν τα ξίφη τους", στο πλαίσιο της εκπομπής "Έι εσείς οι απέξω" του arcadia 938, o επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" κ. Νίκος Γόντικας και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.

 

Γόντικας: "Θα τους.."πελεκάμε" συνεχώς"

 

Ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης εστίασε σε πλήθος ατασθαλιών, σκανδάλων και μεθοδεύσεων εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής, αμφισβήτησε τις αιτιάσεις του Προέδρου του Συμβουλίου, σχετικά με το θέμα της φερόμενης ως καθυστερημένης ενημέρωσης των Συμβούλων για τη συνεδρίαση της 21ης Νοεμβρίου ("Τι έγινε; Δεν λειτουργούσαν τα..e-mailια;", είπε με εμφανή ειρωνική διάθεση), ενώ προανήγγειλε "κλιμάκωση" της αντιπολιτευτικής του κριτικής σε σχέση και με αδικαιολόγητες δαπάνες που εγκρίνει η Οικονομική Επιτροπής της Περιφέρειας.

 

Ωστόσο, ο κ. Γόντικας, ερωτηθείς αν εκτιμά πως υπάρχει πλέον πρόβλημα στη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Μην ανησυχείτε, τα αστικά κόμματα, ο Σύριζα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τα "βρίσκουν" όταν χρειάζεται.."

 

Νικολάκου: Θέλουν δεν θέλουν, ο κ. Τατούλης είναι και θα είναι ο Περιφερειάρχης 

 

Η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης "προκάλεσε" τις παρατάξεις-και ειδικά τους λεγόμενους "ανεξάρτητους" που φέρονται να πρόσκεινται στον κ. Νίκα, αλλά και την παράταξη "Πελοπόννησος Πρώτα"- να προσέλθουν τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου, στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους σχετικά με το έργο της ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα της Πελοποννήσου.

Επιπρόσθετα "προκάλεσε" και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Νίκα, να απαντήσει στις κατηγορίες που του προσάπτονται για "σεκταρισμό" και "αθέμιτες πρακτικές", ενώ κατηγόρησε την αντιπολίτευση για "συμπαιγνία" στο ζήτημα της αποχής από τη συνεδρίαση της 21ης Νοεμβρίου.

 

Ακούστε τι είπαν ο κ. Γόντικας και η κ. Νικολάκου εδώ..

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.