Συνεντευξεις

"Θετική πρόταση για το αύριο, όχι παραμονή στο χθες" (video)

O υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Δημήτρης Βόσνος, στον arcadia 93.8

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 17 Ιανουαρίου 2019 ο κ. Βόσνος στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω", περιέγραψε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτόνομη κάθοδό του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ενώ, όπως δήλωσε, θέλει να πιστεύει πως θα διεξαχθεί ένας προεκλογικός αγώνας αντάξιος του πολιτικού πολιτισμού που οφείλει να χαρακτηρίζει τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, ο πρώην Δήμαρχος Τεγέας αλλά και Αντιδήμαρχος Τρίπολης επί θητείας του κ. Παυλή ως Δημάρχου, ανέφερε τα βασικά στοιχεία του δικού του "οράματος" για την Τρίπολη, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην αξιοποίηση Ευρωπαϊκών αλλά και Εθνικών προγραμμάτων χρηματοδότησης έργων εκσυγχρονισμού των υποδομών και βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών.

Δεν παρέλειψε δε να κάνει εκτενή αναφορά στα πεπραγμένα του ως Δημάρχου Τεγέας, αφήνοντας τη σαφή εντύπωση πως επιθυμεί να συνεισφέρει στην υιοθέτηση ενός αντίστοιχου μοντέλου και στην Τρίπολη.

 

Δείτε εδώ, ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Βόσνου στο δημοσιογράφο Γιώργο Ηλιόπουλο..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.