Συνεντευξεις

Γούργαρης: "Στημένο" παιχνίδι οι δημοτικές εκλογές (video)

Συνέντευξη στον arcadia 93.8 παραχώρησε, στις 22 Ιανουαρίου 2019, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Ευάγγελος Γούργαρης

 

Ο κ. Γούργαρης, ο οποίος ανήκει στην παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση" αναφέρθηκε, εκτενώς, στη γενικότερη πολιτική κατάσταση της χώρας, ενώ δήλωσε κατηγορηματικά αντίθετος στη "Συμφωνία των Πρεσπών", καθώς, όπως τόνισε, "περιέχει το "σπέρμα" του αλυτρωτισμού και θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο μέλλον."

 

Όσον αφορά το Δήμο Τρίπολης και τις επικείμενες εκλογές στην αυτοδιοίκηση, ο υποψήφιος της "Λαϊκής Συσπείρωσης" χαρακτήρισε τις υπόλοιπες έξη υποψηφιότητες για τη θέση του Δημάρχου ως "συγγενικές", υπό την έννοια πως πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα με κοινή στόχευση την παράδοση των λαϊκών δικαιωμάτων στις "ορέξεις" των επιχειρηματικών συμφερόντων.

 

Ο κ. Γούργαρης ανέφερε, χαρακτηριστικά, τα παραδείγματα της διαχείρισης των απορριμμάτων αλλά και τη λίμνη Τάκα. Σχετικά με τη νέα μεταρρύθμιση στην αυτοδιοίκηση, ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε πως, όπως και ο "Καλλικράτης, ο "Κλεισθένης" εξυπηρετεί το σχεδιασμό του κεφαλαίου και τη μετατροπή των Ο.Τ.Α σε εταιρείες Α.Ε. με κύριο στόχο την ανάθεση εργολαβιών σε ιδιώτες.

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γούργαρη στο Γιώργο Ηλιόπουλο εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.