Συνεντευξεις

Παυλής/αδέσποτα: "Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι πολίτες" (video)

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης στον arcadia 93.8, στις 31 Ιανουαρίου 2019, έθιξε και το ζήτημα των αδέσποτων ζώων

 

Ο κ. Παυλής υποστήριξε πως το πρόβλημα ξεκινάει από τους πολίτες που εγκαταλείπουν τα ζώα και, μάλιστα, δήλωσε, ουσιαστικά, πως κανείς δεν το καταθέτει αυτό στο δημόσιο διάλογο παρότι είναι η αλήθεια.

 

Επιπρόσθετα, ο κ. Δήμαρχος τόνισε πως είναι αναγκαία η συνεργασία όλων, πολιτών και φορέων, προκειμένου να αμβλυνθεί το πρόβλημα, ενώ, παράλληλα, δεσμεύτηκε πως το "ενδιαίτημα" για τα ζώα αυτά θα τεθεί σε λειτουργία μέχρι την Άνοιξη.

 

Τέλος, απαντώντας και σε πρόσφατες δηλώσεις του κ. Τζιούμη, επανέλαβε πως ο Δήμος Τρίπολης εφαρμόζει απαρέγκλιτα το νόμο, που, απ' όσο ξέρει, είναι ο ίδιος για όλη την Ελλάδα..

 

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τα όσα είπε ο κ. Παυλής..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.