Συνεντευξεις

"Πείτε μου ένα έργο στην Αρκαδία εδώ και 10 χρόνια!" (video)

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης", κ. Νίκος Γόντικας, στον arcadia 93.8

 "Απαραίτητη" χαρακτήρισε ο κ. Γόντικας την ενίσχυση των ψηφοδελτίων που στηρίζει το ΚΚΕ σε Δήμους, Περιφέρειες και Ευρωεκλογές, την Κυριακή 26η Μαΐου, καθώς, όπως υποστήριξε, μόνο το Κομμουνιστικό Κόμμα αποτελεί "εναλλακτική" λύση απέναντι στα κόμματα που προωθούν την εκμετάλλευση του φυσικού πλούτου αλλά και των πλουτοπαραγωγικών, εν γένει, πηγών της Ελλάδας από το "μεγάλο κεφάλαιο".

Όσον αφορά ειδικά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο κ. Γόντικας εξαπέλυσε "σφοδρή" επίθεση εναντίον του κ. Τατούλη-αλλά και εναντίον των κ. Νίκα και Δέδε, για τους οποίους ανέφερε πως θα είναι απολύτως "συνεργάσιμοι" απέναντι σε οιαδήποτε πλειοψηφία που θα προκύψει από την εκλογική διαδικασία-, κατηγορώντας τον απερχόμενο και εκ νέου υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για "απόλυτη στήριξη του επιχειρηματικού κεφαλαίου" και, παράλληλα, παντελή αδιαφορία για τους απλούς πολίτες.

Όπως δήλωσε, χαρακτηριστικά, ο κ. Γόντικας: "Πείτε μου ένα έργο που έγινε στην Αρκαδία (σ.σ. για παράδειγμα) τα τελευταία 10 χρόνια!", ενώ προσέθεσε πως, ουσιαστικά, το μόνο που έκανε η Περιφερειακή Αρχή ήταν να "προμοτάρει" δράσεις και παρεμβάσεις που ως αποκλειστικό σκοπό έχουν την αποκόμιση κέρδους από εταιρείες και επενδυτικούς ομίλους που δραστηριοποιούνται στην Πελοπόννησο.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γόντικα στο Γιώργο Ηλιόπουλο..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.