Συνεντευξεις

Βόσνος: Ντρέπομαι για τα έργα της "τελευταίας στιγμής" (video)

Συνέντευξη του υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης, Δημήτρη Βόσνου, την Τρίτη, 21η Μαΐου 2019

Ο επικεφαλής της παράταξης "Για την Τρίπολη" παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" σχετικά με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και τις προτάσεις του συνδυασμού του για την "επόμενη μέρα".

 

Ο κ. Βόσνος επεσήμανε πως το πρόγραμμά του είναι "ολοκληρωμένο και δουλεμένο" και, όσον αφορά τον ίδιο, ποτέ δεν ήταν "αυτοσκοπός" του η Δημαρχία.

 

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε εκτενή αναφορά στους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από την παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου, κ. Παυλή, αλλά και στις προσπάθειες που έκανε για να προχωρήσει ο σχεδιασμός πολεοδομικής τακτοποίησης του συνοικισμού "Κολοκοτρώνη", καθώς και η διάνοιξη οδών.

 

Από εκεί και πέρα, ο κ. Βόσνος δήλωσε πως πιστεύει στις δυνατότητες της πόλης, αναφέροντας και τα όσα πέτυχε ο ίδιος ο Δήμαρχος, σε συνεργασία με τους δημότες, σε έναν μικρότερο Δήμο, αυτόν της Τεγέας.

 

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Βόσνου σε λίγο..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.