Συνεντευξεις

Σμυρνιώτης: Κανένα περιθώριο για πειραματισμούς στην Τρίπολη

Συνέντευξη του υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης, Γιάννη Σμυρνιώτη, στον arcadia 93.8, την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019.

 

Ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη" μίλησε στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω", δίνοντας έμφαση στην προσέλευση των δημοτών στις κάλπες, ιδιαίτερα των νέων, αλλά και στις αλλαγές στο σύστημα διεξαγωγής.

 

Επιπρόσθετα, ο κ. Σμυρνιώτης απάντησε σε δημοσιεύματα στα οποία φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις "ποινικά κολάσιμες", χαρακτηρίζοντάς τα "fake news" και πρακτικές τις οποίες αντιμετώπισε και το 2014.

 

Μάλιστα, παρουσίασε έγγραφο από εταιρεία παροχής λογιστικών υπηρεσιών η οποία αναγνωρίζει πως συγκεκριμένο δημοσίευμα "παραποίησε" παλαιότερο έγγραφο που αναφερόταν σε πόρισμα οικονομικού ελέγχου δημοτικής επιχείρησης.

 

Συνακόλουθα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης ανέφερε πως δεν είναι δυνατόν να προτάσσεται για την Τρίπολη η "επιστροφή στην κανονικότητα", αλλά ο σχεδιασμός και η υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής, σε συνδυασμό με τη σωστή αξιοποίηση των ήδη υφισταμένων-κυρίως εκείνων που αφορούν την πολιτιστική και ιστορική προβολή της Τρίπολης.

 

"Δεν είναι στόχος να επιστρέψουμε, το 2023, στο 2014!", δήλωσε ο κ. Σμυρνιώτης, υποστηρίζοντας πως πολλά από τα προβλήματα της καθημερινότητας είχαν αντιμετωπιστεί με επιτυχία κατά τη διάρκεια της δικής του θητείας στη θέση του Δημάρχου αλλά, επί κ. Παυλή, η πόλη εγκαταλείφθηκε στην τύχη της.

 

Είναι χαρακτηριστικό πως ο κ. Σμυρνιώτης κατηγόρησε την απερχόμενη δημοτική αρχή για "πισωγύρισμα" της αρκαδικής πρωτεύουσας και, ουσιαστικά, "ακύρωση" της ολοκλήρωσης έργων και διαδικασιών που είχαν ξεκινήσει κατά τη δική του θητεία.

 

Μεταξύ άλλων, δε, ο επικεφαλής της "Νέας Τρίπολης", επεσήμανε πως δεν περισσεύει κανείς σ' αυτές τις εκλογές που θα καθορίσουν το μέλλον της Τρίπολης για την επόμενη δεκαετία, τουλάχιστον.

 

Τέλος, δεσμεύτηκε πως, ακόμα κι αν η παράταξή του κατορθώσει να συγκεντρώσει πάνω από το 50% των ψήφων από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, ο ίδιος θα επιδιώξει τη συνεργασία με άλλες δημοτικές παρατάξεις, όπως έχει κάνει και κατά το παρελθόν.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.