Συνεντευξεις

ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης: Πρωτιές και πολλές εισαγωγές σε ΑΕΙ (ηχητικό)

Με αρκετές πρωτιές αλλά πολλές εισαγωγές σε ΑΕΙ στέφθηκαν οι προσπάθειες των μαθητών του 1ου ΕΠΑ.Λ Τρίπολης, όπως είπε στον "Αρκαδία 938" η Διευθύντρια του σχολείου, Παπαγεωργίου Αθανασία.

"Είχαμε πρωτιά σε Ιατρική Σχολή, σε Λογιστική Σχολή και στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών, αλλά και πολλές εισαγωγές σε πολύ καλές σχολές! Θα σας πω μόνο, ότι 40 μαθητές μας έδωσαν Πανελλαδικές Εξετάσεις και οι 30 πέρασαν σε ΑΕΙ" είπε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" η Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑ.Λ., Παπαγεωργίου Αθανασία.

"Φέτος έχουμε αύξηση 70% στις εγγραφές για την πρώτη τάξη του λυκείου μας! Και συνεχίζονται μεταγραφές και για τη δευτέρα λυκείου! Υπενθυμίζουμε στον κόσμο, ότι το πτυχίο του ΕΠΑ.Λ. είναι επαρκές για επαγγελματική αποκατάσταση!" επεσήμανε η κ. Παπαγεωργίου, η οποία έδωσε τα συγχαρητήριά της σε καθηγητές, γονείς και μαθητές για τις φετινές επιτυχίες στις Πανελλαδικές και ευχήθηκε στους τελευταίους καλή σταδιοδρομία.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.