Συνεντευξεις

Ιωαννίδης στον 93.8: "Τέτοια ματς τα κερδίζει κι ο κόσμος" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Νίκος Ιωαννίδης μίλησε στον Αρκαδία 93.8 για το ματς με τον Ολυμπιακό, τη νέα σελίδα στην καριέρα του και την κλήση του στην Εθνική Ελπίδων. 

 

 

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Ιωαννίδη στον "Αρκαδία 93.8": 

 

Για την κλήση του στην Εθνική Ελπίδων: "Ηταν κάτι που περίμενα. Εχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά ματς, με Αλβανία εκτός έδρας και Ισραήλ στο Περιστέρι, τα οποία πρέπει να κερδίσουμε. Στόχος μας είναι η πρόκριση στο Euro 2017. Από τον όμιλο περνάει ο πρώτος και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι. Εχουμε χάσει από Πορτογαλία και Ουγγαρία, είναι δύσκολο, αλλά εμείς θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος". 

 

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: "Είμαστε σε δύσκολη θέση. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη, είτε αντίπαλός μας είναι ο Ολυμπιακός είτε οποιαδήποτε ομάδα. Θα παλέψουμε το ματς στα ίσια, θέλουμε νίκες στους τέσσερις τελευταίους αγώνες". 

 

Για το γεγονός ότι προέρχεται από τον Ολυμπιακό: "Δεν θεωρώ ότι θα νιώσω κάτι ιδιαίτερο. Αγωνίστηκα και στο προηγούμενο παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού. Είμαι στον Αστέρα και θέλω να βοηθήσω τον Αστέρα. Θα κάνω τη δουλειά μου για να πάρει η ομάδα μου τους τρεις βαθμούς". 

 

Για την επιλογή του να έρθει στον Αστέρα: "Τα τελευταία τρία χρόνια ήμουν στην Ολλανδία και στη Γερμανία. Θεώρησα ότι ήταν η στιγμή να επιστρέψω και έψαχνα τον καλύτερο σύλλογο για εμένα. Ο Αστέρας είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, είναι πολύ καλή επιλογή για εμένα να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, βρήκα εδώ αυτό που περίμενα, δεν έχω κάποιο παράπονο. Η ομάδα μού δείχνει ότι υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις και για το πρωτάθλημα, αλλά και από τον κάθε ποδοσφαιριστή. Οταν ένα κλαμπ πάει για μεγάλα πράγματα, υπάρχει και η πίεση". 

 

Το μήνυμα στον κόσμο: "Είμαστε σε δύσκολη θέση, ο αγώνας την Κυριακή είναι δύσκολος. Ο κόσμος θα ήταν τεράστια βοήθεια στην προσπάθειά μας. Τέτοια ματς τα κερδίζουμε εμείς, αλλά και ο κόσμος. Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας". 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.