Συνεντευξεις

"Δεν υπάρχει νόμος για υποχρεωτικό εμβολιασμό" (ηχητικό)

Για τα οφέλη του εμβολιασμού, τις πρακτικές που ισχύουν στην Ελλάδα και το τι επιβάλλει -ή όχι- ο νόμος, μίλησε στον "Αρκαδία 938" η παιδίατρος Κλειώ Κορώνη - Παπαντωνίου.

Από ποια ηλικία εμβολιάζουμε τα παιδιά μας; Πώς ξεκίνησε το αντιεμβολιακό κίνημα και τι συνέπειες έχει επιφέρει στις σύγχρονες κοινωνίες; Τι κάνει ο γονέας, αν έχει "χάσει" κάποια δόση εμβολιασμού του παιδιού του; Σε ποιες τάξεις του σχολείου ζητείται η αντίστοιχη βεβαίωση από τους εκπαιδευτικούς; Υπάρχει νόμος στην Ελλάδα, που υποχρεώνει τους γονείς να εμβολιάζουν τα παιδιά τους; Τι συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές -και όχι μόνο- χώρες; Τα παιδιά των προσφύγων και των Ρομά εμβολιάζονται τακτικά;

Κινδυνεύει το παιδί μας, αν δεν εμβολιαστεί για κάποια ασθένεια; Ποιες είναι οι επιπτώσεις στο οικογενειακό περιβάλλον;

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα έδωσε απαντήσεις η παιδίατρος, Κλειώ Κορώνη - Παπαντωνίου, μιλώντας στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.