Συνεντευξεις

Πλέσσιας στον 93.8: ''Αναξιοποίητα πλεονεκτήματα στην Αρκαδία'' (HXHTIKO)

Ο Θεόδωρος Πλέσσιας, Δασολόγος - Περιβαλλοντολόγος, φιλοξενήθηκε στον Αρκαδία 93.8 και στην εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου ''Πάνω Στην Ώρα'' με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας.

 

 

Η 21η Μαρτίου έχει ανακυρηχθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας, με σκοπό να φέρει τον άνθρωπο πιο κοντά στο δάσος. Ο Δασολόγος - Περιβαλλοντολόγος, Θεόδωρος Πλέσσιας, ήρθε στο στούντιο του Αρκαδία 93.8 και μας μίλησε για το περιβάλλον, τα δάση και τους αρμόδιους -και εμπλεκόμενους- φορείς, θέτοντας -αλλά και απαντώντας- σε κρίσιμα ερωτήματα.

 

Πώς φέρονται στα Αρκαδικά Δάση ο Δήμος Τρίπολης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου; Διεξάγονται ημερίδες ενημέρωσης; Γίνονται προσπάθειες, ώστε να αντιληφθεί ο κόσμος τη σημασία των δασών και της φύσης στη ζωή του; Τι συμβαίνει με τα απορρίμματα, που κατακλύζουν ακόμα και δασικές εκτάσεις; Οι κρατικοί φορείς χειρίζονται τις αρμόδιες υπηρεσίες - αλλά και τη φύση- με τον ανάλογο σεβασμό και την πρέπουσα σοβαρότητα; Πόσο επιβαρύνει την κατάσταση η οικονομική κρίση; Γιατί είναι σημαντικό, να προστατεύουμε τα δάση; Ποια είναι τα οφέλη, που προσφέρουν στον άνθρωπο;

 

Ακούστε, όσα μας είπε!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.