Συνεντευξεις

Πουρναράκης:"Μηδενική ανοχή στο αλκοόλ!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Τάκης Πουρναράκης, ως ειδικός των θεμάτων για την οδηγική ασφάλεια, δηλώνει στον Αρκαδία 93.8 περήφανος που η "13η Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα" γίνεται στην πόλη μας με πρωτοβουλία του σταθμού μας!

Με κεντρικό μήνυμα "το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί", το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) "Πάνος Μυλωνάς" διοργανώνει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 τη 13η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» σε 32 πόλεις της Ελλάδας. 

Η Τρίπολη είναι μία από τις 32 πανελλαδικά πόλεις που - για πρώτη φορά - λαμβάνει μέρος στην Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα

Στην πλατεία Πετρινού αύριο, Σάββατο 19 Οκτωβρίου, το σύνθημα είναι ένα: "Όλοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει… Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας!"

Πριν απ' αυτό, όμως, ο Τάκης Πουρναράκης, ως... μετρ της οδήγησης, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει γι' αυτήν την τόσο σημαντική πρωτοβουλία του Αρκαδία 93.8 να προτείνει τη συμμετοχή της Τρίπολης στη 13η "Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα"!

"Είμαι περήφανος που σήμερα συζητάμε ότι η Τρίπολη είναι μία από τις πόλεις όπου θα γίνει αυτή η δράση. Γίνεται με πρωτοβουλία του Αρκαδία 93.8", λέει ο Τάκης Πoυρναράκης και στη συνέχεια αναφέρεται σ' ένα ανατριχιαστικό στοιχείο: "Ένας στους τέσσερις θανάτους στην Ευρώπη από τροχαίο οφείλεται στο αλκοόλ!

Δυστυχώς ό,τι και να πω δεν έχουμε ξεκάθαρα στοιχεία για την Ελλάδα. Θα μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι θα πρέπει να έχουμε μηδενική ανοχή στο αλκοόλ. Αυτό δεν αφορά μόνο όσους θα έχουν καταναλώσει αλκοόλ και θα θέλουν να οδηγήσουν μετά. Αδιανόητα πράγματα. Θα πρέπει να έχουμε μηδενική ανοχή και στο να επιβιβαστούμε στο όχημα κάποιου ο οποίος είναι υπό την επήρεια αλκοόλ και έχει την πρόθεση να οδηγήσει".

 

Ακούστε όσα ενδιαφέρονται είπε στον Αρκαδία 93.8:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.