Συνεντευξεις

Ιαβέρης στον 93.8: ''Γυρίστε στο σπίτι ζωντανοί!''

Στον Αρκαδία 93.8 και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου ''Πάνω Στην Ώρα'' φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Ιαβέρης (Αναστάσης Μαρκουίζος) με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευγένειας στους Δρόμους.

 

 

Ο Ιαβέρης ήταν ο πρώτος, που διοργάνωσε (1984) τις κοινωνικές-φιλανθρωπικές Rally εκδηλώσεις ''Γίνε Συνοδηγός'', με τα έσοδα να πηγαίνουν όλα στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, στα Special Olympics, στα παιδιά της Ελπίδας, στις Ανάδοχες Οικογένειες και άλλα ιδρύματα (Αλεξανδρούπολη, Σπάρτη, Γιάννενα κλπ).

 

Ήταν ο πρώτος (από το 1994) που διοργάνωσε Σεμινάρια Οδικής Συμπεριφοράς, με διαλέξεις και ομιλίες πλήρως αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς σε όλη την Ελλάδα, με αποδέκτες χιλιάδες Ελληνόπουλα στον στρατό, αεροπορία, ναυτικό, γυμνάσια, λύκεια, ΤΕΙ, ΑΕΙ, σχολές Ικάρων, Ν. δοκίμων, Ευελπίδων, υπαξιωματικών, σε δήμους, κοινότητες, νομαρχίες. Ιδρύματα αιμοδοσίας, παιδιών, καθώς και σε νέους οδηγούς αγώνων και γενικά προς όλους τους Έλληνες.

 

Ο Τάσος "Ιαβέρης" Μαρκουΐζος βραβεύτηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για την εθελοντική του δράση το 2008, με το Βραβείο Πρόληψης Πρόσωπο.

 

Σήμερα Τρίτη (22/03) μίλησε μέσα από τη συχνότητα του Radio Arcadia 93.8 για την ανύπαρκτη οδική παιδεία, για τη σημασία και την ανεκτίμητη αξία της ανθρώπινης ζωής, για τα εγκληματικά λάθη, που διαπράττουμε στην οδήγηση, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στους ακροατές του σταθμού!

 

Ακούστε, όσα μας είπε!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.