Συνεντευξεις

"Γονείς, δώστε κριτική σκέψη στα παιδιά σας!" (ηχητικό)

Για τη θεατρική παράσταση "Ασπροδόντης" και για τους καλλιτεχνικούς του σχεδιασμούς μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο Μάριος Ιορδάνου.

Ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος... Ο Μάριος Ιορδάνου έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τηλεοπτικές σειρές. Αγαπήθηκε -κυρίως από το γυναικείο φύλο- και ξαφνικά... "χάθηκε" από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο λόγος; Η έντονη ενασχόλησή του με το θέατρο, μέσα από το οποίο "ο άνθρωπος -και εν προκειμένω το παιδί- ψυχαγωγείται και δε διασκεδάζει!" αποκαλύπτει μιλώντας στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα".

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, ο Μάριος Ιορδάνου και ο θίασός του θα βρίσκονται στην Τρίπολη, για να παρουσιάσουν στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο την παράσταση "Ασπροδόντης". Θα κάνουν τη δική τους προσπάθεια, να περάσουν μηνύματα και αξίες στα παιδιά και τους γονείς, που θα παραβρεθούν στο Μαλλιαροπούλειο! 

"Σε αυτή την παράσταση, τα παιδιά δεν είναι απλοί θεατές! Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά! Τα ανεβάζουμε στη σκηνή, παίρνουν μέρος στην παράσταση, τραγουδούν, χορεύουν! Αλλά πρώτα έχουν πάρει το μήνυμά μας! Το ίδιο και οι ενήλικες!" τονίζει ο πρωταγωνιστής της παράστασης.

Αξίζει να σταθούμε στην παρακάτω τοποθέτηση του ηθοποιού: "Γονείς, δώστε κριτική σκέψη τα παιδιά σας! Στο σχολείο αυτό δεν επιτυγχάνεται. Το σύστημα είναι σάπιο! Μοναδική ελπίδα μας... το θέατρο! Όλα αλλάζουν, αν αλλάξει η καρδιά μας!"

Ακούστε όλα, όσα μας είπε ο Μάριος Ιορδάνου...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.